T-Mobile start muzikale revolutie

T-Mobile start muzikale revolutie: oneindig muziek streamen via het 4G-netwerk zonder dat het MB’s kost.

Klanten van T-Mobile kunnen vanaf 11 oktober, oneindig muziek streamen op het 4G-netwerk van T-Mobile zonder dat dit MB’s uit de bundel kost. De nieuwe dienst ‘Datavrije Muziek’ is vanaf nu een gratis add-on bij alle Stel Samen & Stel Bij-abonnementen met een internetbundel van 6GB of hoger. Klanten (zowel nieuwe als bestaande) betalen hiervoor niets extra. Datavrij muziek streamen is mogelijk met muziek- en radiostreamingdiensten die zijn aangesloten op het platform waaronder; Deezer, Nederland.FM, Hits NL, Tidal en Napster. Het platform staat open voor alle streamingdiensten, groot of klein. Toegang tot het platform is voor streamingdiensten kosteloos. Met Datavrije Muziek rekent T-Mobile weer af met een barrière die het gebruik van onbezorgd mobiel internet in de weg staat.

http://newsroom.t-mobile.nl/t-mobile-start-muzikale-revolutie-oneindig-muziek-streamen-via-het-4g-netwerk-zonder-dat-het-mbs-kost